Alla inlägg den 10 februari 2012

Av underthesky - 10 februari 2012 16:26

Säkerhetskonferensen vänder sig till alla som på ett eller annat sätt arbetar med eller berörs av trafik och elsäkerhetsfrågor vid järnvägen, men också till de som är allmänt intresserade av ämnet. För oss är det roligt att se att vår säkerhetskonferens är den största träffpunkten för alla som arbetar med säkerhet inom järnvägen.


I en tid då miljön hotas har järnvägen åter hamnat på kartan. Vi får inte heller glömma bort att några av vår världs största transporter sker via räls, ett bra exempel på detta är den transsibiriska järnvägen.


Föreläsare och deltagare representerar hela järnvägssektorn i Sverige: Järnvägsföretag, infrastrukturförvaltare, industrin, entreprenörer, konsulter, myndigheter, med flera. Genom att belysa säkerhetsfrågorna ur olika perspektiv är förhoppningen att konferensen ska bidra till ökad kunskap och förståelse för de sammanhang som bidrar till ökad säkerhet vid järnvägen. Alla konferensdagar är fristående från varandra vilket möjliggör flexibilitet i deltagande. Vi inbjuder till dialog under konferensen, i anslutning till presentationerna och under raster och måltider. Möjlighet finns att arrangera utställning eller monter i anslutning till konferenslokalen. Välkommen!

Ovido - Quiz & Flashcards